HarmonieNet Support

We begrijpen dat de kosten van behandelingen soms een drempel kunnen vormen voor mensen die graag willen investeren in hun welzijn. Daarom hebben we de HarmonieNet Support Pot opgericht, een speciaal fonds dat financiële ondersteuning biedt aan mensen die graag een behandeling willen ontvangen bij een bewuste ondernemer uit ons netwerk.

Ons doel is simpel maar krachtig: we willen anderen helpen hun hart te helen en hun levenskracht te versterken. Met de HarmonieNet Support Pot willen we financiële barrières doorbreken en iedereen de kans geven om bewuste behandelingen te ervaren die hen kunnen ondersteunen op hun pad naar welzijn.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van ondersteuning is eenvoudig en zonder gedoe. We geloven in de oprechtheid van elke aanvraag en streven ernaar om het proces zo toegankelijk mogelijk te maken.

Om een aanvraag in te dienen, vul je ons aanvraagformulier in met je persoonlijke gegevens, de gewenste behandeling en de bewuste ondernemer van jouw keuze. Het HarmonieNet zal de aanvragen in volgorde van binnenkomst behandelen. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, zullen we contact met je opnemen, evenals met de gekozen bewuste ondernemer, om de betaling te regelen.

Houd er rekening mee dat het HarmonieNet Support Pot een beperkt budget heeft en niet alle aanvragen kan honoreren. We streven er echter naar om zoveel mogelijk mensen te helpen en zullen aanvragen behandelen zolang er financiële middelen beschikbaar zijn.

Voorwaarden en richtlijnen

De financiële ondersteuning is bedoeld voor mensen die eenmalig een behandeling willen ontvangen bij een bewuste ondernemer van hun keuze uit het HarmonieNet, maar financiële belemmeringen ervaren om de kosten hiervan te dekken.

Geen bewijs vereist: Er is geen vereiste om financiële documenten of bewijsstukken in te dienen. We vertrouwen erop dat aanvragers oprecht aangeven dat ze financiële ondersteuning nodig hebben.

Aanvragers dienen een eenvoudig aanvraagformulier in te vullen met hun persoonlijke gegevens, de gewenste behandeling en de naam van de bewuste ondernemer van hun keuze.

Het fonds dekt de kosten van één behandeling bij de geselecteerde bewuste ondernemer. Het bedrag dat wordt vergoed, wordt bepaald door het tarief dat door de bewuste ondernemer wordt gehanteerd voor die specifieke behandeling. Het HarmonieNet betaald rechtstreeks de bewuste ondernemer.

Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Zodra een aanvraag is goedgekeurd, ontvangt de aanvrager een bevestiging en wordt er contact opgenomen met de gekozen bewuste ondernemer om de betaling te regelen.

Let op: Aanvragen worden behandeld zolang er financiële middelen beschikbaar zijn.

We geloven dat iedereen recht heeft op de voordelen van bewuste behandelingen en willen met deze financiële ondersteuning mensen helpen om toegang te krijgen tot de zorg die ze nodig hebben. Mocht je interesse hebben in het aanvragen van financiële ondersteuning, vul dan het aanvraagformulier in en we zullen ons best doen om je te helpen.

Aanvraag formulier