Welkom bij

PureKracht & HarmonieNet

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van:

Marigna Franzani

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.Over:  Marigna Franzani

Stel je eens voor: een paar jaar geleden bevond ik me in een leven waarin ik niet volledig mezelf kon zijn. De woorden die ik in de spiegel hoorde weerkaatsten negativiteit: "Je bent niet goed genoeg. Wie wilt jou nou? Je zult nooit iets bereiken." 

Maar weet je, soms is het precies op het moment dat we het diepst in de put zitten, dat we het krachtigste verlangen voelen om onszelf te bevrijden. 

Het was op dat keerpunt in mijn leven dat ik besloot het roer om te gooien. Ik vond de moed om te kiezen voor mezelf, om te ontdekken wie ik werkelijk ben en waar mijn hart naar verlangt. En zo ontstond PureKracht en HarmonieNet. 

PureKracht, dat ben ik.  Met mijn pure energie wil ik jou verbinden, inspireren en ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. 

Maar laten we teruggaan naar het begin. Van jongs af aan voelde ik dat ik anderen wilde helpen, dat ik een positieve impact wilde hebben. Maar waarom heeft het zo lang geduurd voordat ik mijn ware passie volledig omarmde? 

Het antwoord is simpel: het leven bracht me uitdagingen en tegenslagen die me lieten twijfelen aan mijn eigen kracht. Maar door die obstakels heen groeide ik, leerde ik en vond ik mijn weg terug naar mijn innerlijke vuur. 

Diensten en Specialiteiten:

- Verbinden, inspireren en ondersteunen

- PureKracht bijeenkomsten

- Inspiratie gesprekken

Contactgegevens:

Rating: 0 sterren
0 stemmen