Welkom bij HarmonieNet - Ontdek de Kracht van Samenwerking!

Ben jij een bewuste ondernemer in de alternatieve, holistische, natuurlijke, complementaire of integrale zorg- en welzijnssector? Zoek je een platform dat jouw zichtbaarheid vergroot, de kracht van verbinding viert, en waar samenwerking de sleutel tot groei is? Dan ben je bij HarmonieNet aan het juiste adres! Ontdek ons unieke platform dat een verzameling is van alternatieve, holistische, natuurlijke, complementaire en integrale zorg- en welzijnsaanbieders, webshops, verenigingen en platforms. Bij HarmonieNet geloven we in het samenvoegen van diverse benaderingen, want iedere ondernemer en elk individu is uniek. De naam Harmonie(Net) is afgeleid van het Griekse woord 'harmonia', wat 'samenvoegen' betekent. Door ons te verbinden en samen te werken, kunnen we meer impact maken en mensen de holistische zorg en ondersteuning bieden die ze nodig hebben.

Waarom Lid Worden bij HarmonieNet:

  1. Zichtbaarheid Boost: Een eigen pagina op HarmonieNet geeft jouw praktijk of onderneming een online thuis, waar potentiële cliënten je gemakkelijk kunnen vinden.

  2. Sociale Media Exposure: Als lid van HarmonieNet geniet je van terugkerende vermeldingen op onze sociale mediakanalen. Hierdoor wordt jouw aanbod regelmatig onder de aandacht gebracht bij ons groeiende publiek.

  3. Community Support: Stap in een gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers die geloven in samenwerking en ondersteuning. Deel jouw verhalen, workshops en activiteiten in onze actieve Facebook-groep Activiteiten Voorne aan Zee en omstreken.

Word vandaag nog lid van HarmonieNet en ontdek hoe samenwerking en verbinding jouw praktijk naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Wil jij deel uitmaken van onze groeiende platform? Word vandaag nog lid en laat je bedrijf stralen op HarmonieNet! Voor slechts 22 euro excl. btw ben je een heel jaar lid.

Stap 1

Pakket voor Bewuste Ondernemers in 2024:

 

Basispakket - Slechts €22,- per jaar (excl. btw):

  • Eigen Pagina: Een professionele pagina op HarmonieNet waar je jouw praktijk presenteert aan een breed publiek.
  • Terugkerende Sociale Media Verwijzingen: We delen jouw aanbod regelmatig op onze sociale mediakanalen om de zichtbaarheid te vergroten.
  • Storytelling Support: Het hele jaar door delen we jouw verhalen op sociale media, waardoor je een authentieke connectie opbouwt met potentiële cliënten.
  • Promotie in de Activiteiten Groep: Deel jouw workshops en activiteiten in de Facebook-groep voor extra exposure. Activiteiten Voorne aan Zee en omstreken