Welkom bij HarmonieNet: Hét Verbindende Platform voor Bewuste Ondernemers in Nederland! 🌱

Ontdek ons unieke platform dat een verzameling is van alternatieve, holistische, natuurlijke, complementaire en integrale zorg- en welzijnsaanbieders, webshops, verenigingen en platforms. Bij HarmonieNet geloven we in het samenvoegen van diverse benaderingen, want iedere ondernemer en elk individu is uniek. De naam Harmonie(Net) is afgeleid van het Griekse woord 'harmonia', wat 'samenvoegen' betekent. Door ons te verbinden en samen te werken, kunnen we meer impact maken en mensen de holistische zorg en ondersteuning bieden die ze nodig hebben.

Waarom HarmonieNet?
✨ Ons platform biedt je de mogelijkheid om jouw verhaal te delen met heel Nederland. Op de website kun je jezelf voorstellen met een inspirerende tekst, een mooie foto en een link naar je eigen website.
✨ Wij delen jouw verhalen en ervaringen op sociale media, waardoor je bereik aanzienlijk vergroot wordt.
✨ Met onze focus op verbinding, helpen we cliënten om de perfecte match te vinden met de juiste bewuste ondernemer

Wil jij deel uitmaken van onze groeiende platform? Word vandaag nog lid en laat je bedrijf stralen op HarmonieNet! Voor slechts 22 euro excl. btw ben je een heel kalenderjaar lid.

Pakket voor Bewuste Ondernemers in 2024:

 

2. Basispakket: €22,- per jaar (excl. btw)

- Vermelding op de website: Inclusief een foto en een korte tekst over het aanbod, met een link naar je eigen website.

- Eenmalige vermelding op sociale media: Eenmalige vermelding van je aanbod op de sociale mediakanalen van HarmonieNet bij aanvang van je lidmaatschap.

- Het gehele jaar door het delen van jullie story's op sociale media.