Gelderland

Intoconsciousness van Monique Smink biedt coaching op het gebied van relaties, met specialisatie in tweelingziel connecties, bewustwording, bewust ouderschap en human design. Het is geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken en wil groeien in bewustzijn. Ontdek je potentieel en krijg inzicht in jezelf bij Intoconsciousness.


Ede

Antaia biedt handgemaakte hekserij producten en workshops/cursussen over de maan en hekserij, cirkels en bijeenkomsten. Denise Hogervorst is expert op het gebied van hekserij en brengt haar kennis graag over aan iedereen die geïnteresseerd is in dit spirituele pad.


Zevenaar

Charissa Kruisenga biedt holistische life coaching, Touch of Matrix, familieopstellingen, Bokscoaching, online training Hartstocht, trauma en Breathwork aan. Het is ideaal voor mensen die vastlopen in het leven, het gevoel hebben alle ballen hoog te moeten houden, levensvragen hebben als; wie ben ik, wat wil ik? Vanuit het hoofd werken en naar gevoel willen, vastzitten in oude patronen en overtuigingen en deze willen loslaten.


Wil jij als bewuste ondernemer uit Gelderland meer zichtbaarheid en verbinding met gelijkgestemden? Sluit je dan aan bij het HarmonieNet en breid je netwerk uit! Word lid en ontdek de vele voordelen van ons platform voor jouw bedrijf. Schrijf je nu in en versterk het groeiende netwerk van harmonieuze ondernemers in Gelderland!