Zuid- Holland

Oud-Beijerland

Maak kennis met Lydia van der Bie, een boeiende therapeut en leraar met een passie voor heling en groei. Met een scala aan behandelingen en lessen, waaronder voetreflexologie, chakra-therapie, verschillende massagevormen, Reiki en Munay-Ki, biedt ze een unieke reis naar welzijn en bewustwording. Benieuwd naar haar aanbod? Neem een kijkje op haar profiel voor een inspirerende ontdekkingstocht!

Brielle

Wiesje Simons helpt jou in je nieuwe ik & volledig potentieel te staan na ziekte, zodat jij je weer beter, als jezelf en
gelukkig voelt. Ze gelooft niet in ‘One size fits all’, want iedereen is uniek en elke situatie is anders.
Daarom biedt zij sessies en trajecten gepersonaliseerd op de individuele behoeften.


Hellevoetsluis

Ervaar de kracht van energetische behandelingen bij Nohrah van Esther Kleijn Kom bij de wortel van het probleem en vind de weg terug naar jezelf en je eigen kracht. Ontdek de het pad van de regenboogkrijger., een training die je herinnert dat jij de enige goeroe in je leven bent. Probeer de Holy Trinity avond voor een kleine investering. 


Jasmijn helpt vrouwen met coaching om vastgezette ideeën los te laten en terug te keren naar zichzelf. Ze biedt Human Design reading, Access Bars behandelingen en Mahatma healing om zelfliefde, ontspanning en vernieuwing te bevorderen. Ontdek wat jouw ziel eigenlijk heeft gekozen met een blauwdruk lezing en neem vandaag nog contact op.


OntspanningsLAB biedt diepe ontspanning door middel van ontspannende massages en Reiki-behandelingen. Cliënten met (emotionele) stress kunnen in de praktijk van Laurette Pelser tot rust komen door rustige massage technieken, fijne muziek en geuren. Een toegankelijke plek om te ontsnappen aan dagelijkse prikkels.


Sandra de Jager, Integraal Leefstijlcoach, Burnout- en Stresscoach en yogadocent, helpt je op weg naar een gezonde leefstijl. Met Tweekracht en het MARK model kijkt zij verder dan alleen goede voeding en bewegen. Sandra maakt als coach en yogadocent de verbinding tussen lichaam en geest en kan je ondersteunen bij vragen rondom gezond leven, stress, zelfvertrouwen en keuzes maken.


Samantha is een 30-jarige Holistisch Therapeut, Reiki master, en Baarmoeder & Fertiliteit Massage Therapeut. Maar hier gaat het niet alleen over mij; het gaat over jou, jouw Reis naar Vrouwelijke Gezondheid, en het ontsluiten van de kracht in jouw baarmoeder. Nu sta ik hier met een missie, een missie om JOU te begeleiden op jouw pad naar vrouwelijke kracht en gezondheid. Of je nu droomt van het moederschap of op zoek bent naar balans in je baarmoeder, ik ben er om je te leiden, te ondersteunen en te empoweren.


Bij De Lichte Wereld van Samantha Harteveld kun je terecht voor de jaartraining De Cirkel van De Godin, waarbij je leert leven in de magie van de seizoenen en met eerbied voor Moeder Aarde. Ook is er een webshop met artikelen voor je spirituele practice, en kun je deelnemen aan tempelsessies en vieringen in het thema van seizoenen en de Godin.


Hoogvliet

Ervaar je stress of fysieke klachten en wil je meer in contact komen met je gevoel? Holistisch therapeut Danielle biedt reiki, chakra healing, hoofd(pijn)massage en meridiaan voet/onderbeen massage om jou te ondersteunen. Haar zachte aanrakingen en energetisch werk helpen je te ontspannen en in balans te komen.


Leiderdorp

Denise Blauw, biedt trauma-therapie en ontspanningsmassages, evenals Reiki. Door het releasen van opgeslagen trauma's ontstaat er meer ruimte op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, waardoor het leven aangenamer wordt. Embrace Your Life biedt veiligheid, ruimte en aandacht voor persoonlijke groei en omarmen van het leven.


Oostvoorne

Bij Massabia van Bianca Mostert kun je terecht voor chakra healing en reading, Integral Eye Movement therapie, energetische therapie en trauma verwerking. Bianca helpt je ook bij het opschonen van je energieveld.


Marjolein Groen van Eye Am Me begeleid jou bij de reis ‘naar binnen’ d.m.v. stressbeheersing en trauma release. Ze maakt gebruik van systemische werk, ademwerk, hypnotherapie, yoga, energy healing, soundhealing en plantmedicijnen. Haar levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Je kunt bij haar terecht voor evenementen, individuele therapie en ook haar online aanbod.


Rockanje

Op zoek naar meer betekenis en vervulling in het leven? Jij- en vrouw-zijn is de praktijk voor kinesiologie van Christa (1971) in Rockanje, Voorne aan Zee. Hier krijg je een verfrissende kijk op jezelf en leer je bewuster en krachtiger te leven. Ook kun je werken aan een betere immuniteit en gezondheid en weer van jezelf leren houden.


Spijkenisse

Ada van Praktijk Benada biedt aura healing en diverse Bars behandelingen aan, waaronder Energetisch Facelift en TSS voor mensen die een lichamelijke en/of geestelijke shock of trauma hebben ervaren. Het TSS body proces helpt bij het ontrafelen van de "loop" en stelt je in staat om uit de visuele cirkel te stappen. De behandeling kan zowel in de praktijk als op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld thuis, in een verzorgingshuis of ziekenhuis. 


Ontvang de Access Bars behandelingen van Cynthia de Graaf in het comfort van jouw eigen huis. Deze behandelingen helpen je om te ontspannen en los te laten wat je niet meer nodig hebt, waardoor je hoofd weer helder wordt. Het resultaat is een heerlijk ontspannen gevoel en vaak worden ook andere gevolgen ervaren. Laat je verrassen door de behandelingen van Cynthia de Graaf - Bars aan Huis.


Ontmoet Sheri Vielvoije, de bevlogen kracht achter Shivoham. Sinds februari 2024 wijdt zij zich aan het begeleiden van anderen op hun reis naar innerlijke balans en welzijn. Bij Shivoham streeft Sheri ernaar een veilige ruimte te creëren waar persoonlijke groei en transformatie kunnen bloeien. Sheri kijkt er naar uit om samen met jou te reizen op het pad van zelfontdekking en welzijn.


Zuidland

Miranda van der Beek is een inspirerende vrouw die anderen graag helpt om stappen te zetten en de reis met zichzelf aan te gaan. Ze biedt wandel- en creatieve coaching, healing en training aan, evenals rouw- en verliestrainingen. Naast haar praktijk heeft Miranda ook een atelier en webshop waar ze handgemaakte krachtvoorwerpen en oceandrums verkoopt. Ze organiseert ook creatieve workshops voor geïnteresseerden.


Melissant

Doré Hunter is gepassioneerd en ervaren in het verlichten van de delen van het leven die soms verwarrend en zwaar aanvoelen. Haar kracht ligt in het brengen van helderheid, zodat je weer in contact komt en blijft met de parel die je bent, jouw kernkracht. Doré doet dit altijd vanuit het huidige moment, waarbij ze gebruikmaakt van readings en healings. Daarnaast begeleidt ze resonantieopstellingen en vertaalt ze wat jou gespiegeld wordt, met onder andere behulp van kindertolk consulten. Met een liefdevolle benadering ondersteunt Doré jou op jouw unieke reis naar welzijn en zelfontdekking.


Midden-Delfland

José van Kleef, oprichter van Light of Eden, is een inspirerende gids die mensen aanmoedigt om hun authentieke zelf te omarmen. Via haar sociale mediakanalen deelt ze regelmatig inspirerende verhalen, geïnspireerd door een van de 64 I Ching hexagrammen. Haar avontuurlijke nieuwsgierigheid leidt tot nieuwe ervaringen op haar levenspad, waarbij ze waardevolle inzichten graag deelt. Haar missie is om bij te dragen aan een betere wereld.


Capelle aan de Ijssel

Ontmoet Anoeska Quist, jouw gids op het pad van emotionele heling en traumavrij leven. Met een diepgaand begrip van het menselijk zenuwstelsel - het innerlijke alarmsysteem dat ons beschermt tegen gevaar - begeleidt Anoeska mensen bij het loslaten van emoties en trauma's. In een wereld waar het alarmsysteem bij velen chronisch aan staat, is het ervaren van constante stress bijna onvermijdelijk. Deze stress vormt vaak de kern van talloze mentale, fysieke, emotionele en spirituele klachten.

Haar missie? Mensen leren hoe ze op een veilige en effectieve manier hun emoties en trauma's kunnen loslaten. Bij Anoeska vind je de ondersteuning en begeleiding die nodig is om innerlijke rust en welzijn te herstellen.

Wil jij als bewuste therapeuten, healers, en coaches uit Zuid-Holland meer zichtbaarheid en verbinding met gelijkgestemden? Sluit je dan aan bij het HarmonieNet en breid je netwerk uit! Word lid en ontdek de vele voordelen van ons platform voor jouw bedrijf. Schrijf je nu in en versterk het groeiende netwerk van harmonieuze ondernemers in Zuid-Holland!