Zuid- Holland

Brielle

Ontdek jouw expressie en bewegingsgemak met Het 5e Huis en Lenneke Mietes. Ervaren coach en bewegingsdeskundige Lenneke biedt trainingen in expressie, personal performance en Pilates PURE. Vergroot je vertrouwen in je lichaam en herstel fysieke en mentale balans. 

Innerrijk biedt holistische therapie, reiki en soundhealing voor een optimale balans tussen lichaam en geest. Ervaren holistisch therapeut Marieke den Haan biedt praktische tools om de oorzaak van je problemen aan te pakken. Ervaar innerlijke rust en harmonie en maak een afspraak met Innerrijk.

Wies van Wilgkracht helpt jou om je veilig, genoeg te voelen, en hoe je jouw ruimte in kan nemen zonder de verbinding met jezelf of anderen te verliezen. Haar sessies laten je het effect voelen in je lijf en in de relatie met jezelf en anderen. Ontdek hoe Wies jou kan helpen om je volledige potentieel te bereiken.


Hellevoetsluis

Ervaar de kracht van energetische behandelingen bij Nohrah van Esther Klein. Kom bij de wortel van het probleem en vind de weg terug naar jezelf en je eigen kracht. Ontdek de Mahatma Avatar of Synthese Practitioner, een training die je herinnert dat jij de enige goeroe in je leven bent. Probeer de Holy Trinity avond voor een kleine investering. 

Jasmijn helpt vrouwen met coaching om vastgezette ideeën los te laten en terug te keren naar zichzelf. Ze biedt Human Design reading, Access Bars behandelingen en Mahatma healing om zelfliefde, ontspanning en vernieuwing te bevorderen. Ontdek wat jouw ziel eigenlijk heeft gekozen met een blauwdruk lezing en neem vandaag nog contact op.

Kim Hulstkamp is een mental coach die jou helpt om patronen te doorbreken. Als stress & burn-out coach kan zij jou ondersteunen bij het omgaan met stress en het voorkomen van een burn-out. Kim biedt ook Transformational Cupping, een techniek die gericht is op het loslaten van trauma's. 

 

OntspanningsLAB biedt diepe ontspanning door middel van ontspannende massages en Reiki-behandelingen. Cliënten met (emotionele) stress kunnen in de praktijk van Laurette Pelser tot rust komen door rustige massage technieken, fijne muziek en geuren. Een toegankelijke plek om te ontsnappen aan dagelijkse prikkels.

Sandra de Jager, Integraal Leefstijlcoach, Burnout- en Stresscoach en yogadocent, helpt je op weg naar een gezonde leefstijl. Met Tweekracht en het MARK model kijkt zij verder dan alleen goede voeding en bewegen. Sandra maakt als coach en yogadocent de verbinding tussen lichaam en geest en kan je ondersteunen bij vragen rondom gezond leven, stress, zelfvertrouwen en keuzes maken.

Samantha is een Holistisch therapeut en reiki master die zich richt op de begeleiding en ondersteuning van vrouwen met PCOS. Haar aanpak omvat persoonlijke begeleiding en verschillende ceremonies, waaronder cacao & Yoni steam ceremonies. Elk persoon verdient maatwerk, daarom wordt er samen gekeken welk traject het best bij de cliënt past en waar nodig kan worden aangepast.

Bij De Lichte Wereld van Samantha Harteveld kun je terecht voor de jaartraining De Cirkel van De Godin, waarbij je leert leven in de magie van de seizoenen en met eerbied voor Moeder Aarde. Ook is er een webshop met artikelen voor je spirituele practice, en kun je deelnemen aan tempelsessies en vieringen in het thema van seizoenen en de Godin.

Marigna Franzani is de oprichter van PureKracht.

Met persoonlijke aandacht en verbinding als belangrijkste waarden, werkt ze samen met verschillende aanbieders om haar cliënten te ondersteunen in hun zoektocht naar hun eigen PureKracht.

Gezond en Happy biedt persoonlijke psychische coaching met Hypnotherapie en Regressietherapie, en energetische helingen met Mahatma energie. Als onafhankelijke partner van Zinzino en Neumi supplementen, kan Suzana Westmaas jou ook helpen bij het vinden van de juiste voedingssupplementen. Momenteel biedt ze behandelingen aan huis aan, totdat ze een geschikte nieuwe locatie heeft gevonden.


Hoogvliet

Ervaar je stress of fysieke klachten en wil je meer in contact komen met je gevoel? Holistisch therapeut Danielle biedt reiki, chakra healing, hoofd(pijn)massage en meridiaan voet/onderbeen massage om jou te ondersteunen. Haar zachte aanrakingen en energetisch werk helpen je te ontspannen en in balans te komen.


Leiderdorp

Denise Blauw, biedt trauma-therapie en ontspanningsmassages, evenals Reiki. Door het releasen van opgeslagen trauma's ontstaat er meer ruimte op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, waardoor het leven aangenamer wordt. Embrace Your Life biedt veiligheid, ruimte en aandacht voor persoonlijke groei en omarmen van het leven.


Oostvoorne

Bij Massabia van Bianca Mostert kun je terecht voor chakra healing en reading, Integral Eye Movement therapie, energetische therapie en trauma verwerking. Bianca helpt je ook bij het opschonen van je energieveld.

Marjolein Groen van Eye Am Me begeleid jou bij de reis ‘naar binnen’ d.m.v. stressbeheersing en trauma release. Ze maakt gebruik van systemische werk, ademwerk, hypnotherapie, yoga, energy healing, soundhealing en plantmedicijnen. Haar levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Je kunt bij haar terecht voor evenementen, individuele therapie en ook haar online aanbod.


Ouddorp

Ontdek de kracht van (familie)opstellingen en bezield leven bij Lianne. Zij biedt 1:1 trajecten, groepsprogramma's en retreat dagen voor de zorgmedewerkster, therapeute of coach die overwerkt is, vage klachten heeft of niet lekker in haar vel zit. Herstel de stroom van het leven en leef bezield!


Rockanje

Jouw Spirituele Reis, geleid door Cathy van der Molen, biedt lichtwerk in massage, meditatie, groepssessies, en readings. Cathy focust zich op het vrouwelijk lichaam (vruchtbaarheid, zwangerschap, postpartum, overgang/menstruatie klachten en een "mama" burn-out), kinderen en baby massage/yoga om lichaam en geest weer met elkaar te verbinden en zelfliefde te stimuleren. Laat Cathy jouw gids zijn tijdens jouw spirituele reis!

Op zoek naar meer betekenis en vervulling in het leven? Jij- en vrouw-zijn is de praktijk voor kinesiologie van Christa (1971) in Rockanje, Voorne aan Zee. Hier krijg je een verfrissende kijk op jezelf en leer je bewuster en krachtiger te leven. Ook kun je werken aan een betere immuniteit en gezondheid en weer van jezelf leren houden.


Rotterdam

Ontdek de kracht van magische truffels met Linda Werkman van Truffeljourneys. Ervaar de helende werking van truffelceremonies of volg het microdoseer traject. Daarnaast biedt Linda ook een spiegelspreekuur aan voor holistische ondersteuning zonder truffels.


Spijkenisse

Ada van Praktijk Benada biedt aura healing en diverse Bars behandelingen aan, waaronder Energetisch Facelift en TSS voor mensen die een lichamelijke en/of geestelijke shock of trauma hebben ervaren. Het TSS body proces helpt bij het ontrafelen van de "loop" en stelt je in staat om uit de visuele cirkel te stappen. De behandeling kan zowel in de praktijk als op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld thuis, in een verzorgingshuis of ziekenhuis. 

Ontvang de Access Bars behandelingen van Cynthia de Graaf in het comfort van jouw eigen huis. Deze behandelingen helpen je om te ontspannen en los te laten wat je niet meer nodig hebt, waardoor je hoofd weer helder wordt. Het resultaat is een heerlijk ontspannen gevoel en vaak worden ook andere gevolgen ervaren. Laat je verrassen door de behandelingen van Cynthia de Graaf - Bars aan Huis.

Jeanette Boudestein van Confidence biedt coaching en mediumschap aan om jou te helpen verandering te brengen in situaties waarin je vastloopt. Wil je inzichten, inspiratie, motivatie of contact met (overleden) dierbaren? Of wil je een blokkade doorbreken? Met deze combinatie van coaching en mediumschap krijg je het beste uit twee werelden. Onthoud dat geluk bij jezelf begint en dat jij de keuzes in jouw leven bepaalt.

Ontdek de voordelen van transformational cupping met Samantha Goring, eigenaar van Cupping by Sam. Deze effectieve behandeling reinigt het lichaam van afvalstoffen, verklevingen, knopen en spanningen, zodat het bloed weer vrij kan stromen en er ruimte vrijkomt voor zuurstofrijk bloed. Verbeter de gezondheid van jouw lichaam met Cupping by Sam.


Zuidland

Miranda van der Beek is een inspirerende vrouw die anderen graag helpt om stappen te zetten en de reis met zichzelf aan te gaan. Ze biedt wandel- en creatieve coaching, healing en training aan, evenals rouw- en verliestrainingen. Naast haar praktijk heeft Miranda ook een atelier en webshop waar ze handgemaakte krachtvoorwerpen en oceandrums verkoopt. Ze organiseert ook creatieve workshops voor geïnteresseerden.


Zwartewaal

Bij PureBalans kun je terecht voor soundhealing, schoonheidsbehandelingen en wimperextensions. Veronique Jansen helpt graag iedereen die openstaat voor persoonlijke groei en ontspanning. Laat je meevoeren op de klanken van de soundhealing of geniet van een ontspannende schoonheidsbehandeling.


Wil jij als bewuste ondernemer uit Zuid-Holland meer zichtbaarheid en verbinding met gelijkgestemden? Sluit je dan aan bij het HarmonieNet en breid je netwerk uit! Word lid en ontdek de vele voordelen van ons platform voor jouw bedrijf. Schrijf je nu in en versterk het groeiende netwerk van harmonieuze ondernemers in Zuid-Holland!