Noord-Holland

Zaandam

Maak kennis met Glenn Alfred Fecunda, de eigenaar van The Holistic Companion. Bij The Holistic Companion ben je aan het juiste adres als je bereid bent naar jezelf te kijken en openstaat om de verschillende holistische niveaus te verkennen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Glenn biedt Reiki-behandelingen aan om je energie in balans te brengen en heling te bevorderen. Daarnaast kun je bij hem terecht voor holistische coaching en therapie, waarbij hij je ondersteunt op alle niveaus van welzijn. Met zijn kennis en ervaring begeleidt hij je naar een diepere verbinding met jezelf en helpt hij je om innerlijke balans en groei te bereiken. Ontdek de kracht van holistische benadering en neem contact op met Glenn bij The Holistic Companion voor een persoonlijke en holistische reis naar welzijn en transformatie.


Hilversum

Maak kennis met Bianca Rutten, jouw coach voor verbinding en zelfkennis. Als professional en ervaringsdeskundige begeleidt Bianca vrouwen door uitdagende periodes in hun leven. Haar missie is om vrouwen te helpen hun innerlijke kracht te (her)ontdekken en te omarmen.

Met een achtergrond in holistische vitaliteit en systemisch werken, biedt Bianca praktische handvatten en diepgaande inzichten in sociale systemen en patronen. Ze staat klaar om jou te ondersteunen op jouw pad naar groei en zelfverwezenlijking.