Welkom bij Puurholisme

 

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van: Anoeska Quist

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

Over: Anoeska Quist

Ik ben Anoeska, holistisch en lichaamsgericht therapeut, en tevens reikimaster. Als moeder van twee kinderen (12 & 9 jaar) en gelukkig getrouwd met mijn soulmate waarmee ik al 20 jaar samen ben, is het mijn passie om mensen op een holistische wijze weer thuis te brengen in zichzelf, met alles wat er is. Het weer durven zakken in je lichaam, wetende dat het veilig is, en dat jij helemaal jezelf mag zijn en laten zien, want dan ben je puur. Mijn slogan luidt dan ook: "Terug naar Puur jezelf".

Ik begeleid mensen bij het loslaten van emoties en trauma's, gekoppeld aan het zenuwstelsel: het alarmsysteem in jezelf dat filtert of iets een gevaar is of niet. Tegenwoordig staat dit alarmsysteem bij veel mensen chronisch aan, waardoor zij constant een dreigend gevaar ervaren. Dit leidt tot veel stress in het lichaam, wat in bijna alle gevallen de hoofdoorzaak is van vele klachten op mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied.

Mijn missie is om mensen te begeleiden en te leren hoe zij op een veilige en effectieve manier hun emoties en trauma's kunnen loslaten.

 

Diensten en Specialiteiten:

  • Holistische Therapie: Dit omvat een breed scala aan benaderingen die gericht zijn op het herstellen van balans op alle niveaus van het zijn - fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door te werken met verschillende therapievormen en technieken wordt er gezocht naar de diepere oorzaken van problemen en wordt er gewerkt aan het herstel van het gehele systeem.

  • Lichaamsgerichte Therapie: Deze benadering richt zich op het herstellen van de balans door middel van het lichaam. Het omvat onder andere ademwerk, bewegingsoefeningen, lichaamsbewustzijn en ontspanningstechnieken. Door het lichaam te betrekken bij het therapieproces kunnen vastzittende emoties worden losgelaten en kan het zelfhelend vermogen van het lichaam worden gestimuleerd.

  • Innerlijk Kind Werk: Dit is een therapeutische benadering die zich richt op het helen van het innerlijke kind - de kwetsbare en gekwetste delen van onszelf die zijn ontstaan ​​tijdens onze kindertijd. Door bewust contact te maken met het innerlijke kind en het te troosten, lief te hebben en te koesteren, kunnen oude wonden worden geheeld en kan er ruimte worden gemaakt voor persoonlijke groei en transformatie.

  • Opstellingen: Opstellingenwerk is een krachtige methode om verborgen dynamieken en patronen binnen familiesystemen of andere sociale systemen zichtbaar te maken. Door middel van opstellingen kunnen verstrikkingen en blokkades worden opgelost en kan er meer ruimte komen voor liefde, harmonie en balans binnen het systeem.

 

Contactgegevens: Instagram

 

Rating: 5 sterren
1 stem