Welkom bij  

Massabia healing en therapie

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van:

Bianca Mostert Complementair BATC Therapeut

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

OverBianca Mostert

Mijn naam is Bianca Mostert. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de spirituele wereld. In 2004 ontdekte ik de positieve energie van Reiki. Ik zat in een moeilijke periode en ontving reikibehandelingen waarbij ik veel baat had. Ik heb toen zelf het Reiki-traject afgelegd tot Tera Mai Reiki Master. Beginnen met Reiki was het grootste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven! Het opende een nieuwe wereld voor mij. Daarna wilde ik meer manieren leren om met energie te werken. Ik ontving vele jaren van inwijdingen, volgde veel cursussen en trainingen en behaalde mijn HBO-diploma's medische- en psychosociale basiskennis, en o.a. Holistisch Health Coach en Advanced Integral Eye Movement Therapy.

Al bijna 20 jaar verdiep ik mij in healing op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, en werk ik samen met licht teams om jou inzichten te geven, blokkades te verwijderen en je fysiek en energetisch lichaam op te schonen. 
Door mijn gevoeligheid voor energieën, kan ik makkelijk afstemmen op wat de ander nodig heeft om te genezen en is elke behandeling tijdens de energetische therapie uniek. Mijn healing methode is dan ook door de jaren heen gevormd tot een zeer krachtige tool.

Sinds 2016 verzorg ik spirituele cursussen, trainingen en healing avonden. De lessen zijn serieus, maar er wordt ook veel gelachen. Ik ben down to earth en stem altijd af via mij Hoger Zelf op jouw Hoger Zelf zodat een ieder precies zal ontvangen wat hij of zij nodig heeft. 

Diensten en Specialiteiten:

- Chakra healing 

De chakra healing helpt je negatieve patronen en emoties los te laten en brengt je weer in balans en geeft ruimte in je lijf. Het verzacht pijn, verdriet en angstklachten.

- Aura en chakra healing en reading

Er wordt ook healing en reading van de organen gegeven. Zware energieën, spanningen en blokkades worden verwijderd. Cliënten voelen zich hierna bewuster, beter, sterker en meer in balans. Deze energetische behandeling kan ook op afstand worden gegeven via beeldbellen.

- IEMT 

Neutraliseren van ongewenste gevoelens en herinneringen door IEMT. Gezonde afstand tussen heden en verleden. Gezonde grenzen tussen jezelf en de ander.

 

Contactgegevens:

Rating: 5 sterren
1 stem