Welkom bij Coach voor vrouwen

 

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van: Bianca Rutten

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

Over: Bianca Rutten

Leven kan soms behoorlijk uitdagend zijn, en ik spreek uit ervaring. Mijn eigen zoektocht door rouw, verlies en andere levensuitdagingen heeft me geleid naar de opleiding tot Holistisch Vitaliteitscoach. Deze opleiding heeft me voorzien van praktische tools, inzichten en een diepgaand begrip van hoe een holistische aanpak echt het verschil kan maken.

Geïnspireerd door deze ervaring en mijn diepe overtuiging van het belang van zelfverbinding, heb ik ook een opleiding gevolgd in systemisch werken. Alles viel op zijn plaats! Met deze stevige basis, samen met mijn persoonlijke ervaringen, voel ik dat ik anderen kan helpen - iets wat ik het liefst doe. Liefde groeit immers wanneer je het deelt.

Als creatieve denker ben ik gefascineerd door de complexiteit van het menselijk denken en handelen. Mijn brede interesses en kennis strekken zich uit tot mijn rol als coach, moeder, partner, ondernemer en mantelzorger - maar bovenal als mezelf.

Mijn expertise, gekoppeld aan mijn oprechtheid en authentieke benadering, helpt jou om jouw plek te (her)vinden. Of dat nu in de wereld is, binnen je gezin, op het werk, of vooral in jezelf.

Het vinden van jouw plek stelt je in staat om de wereld met meer vertrouwen tegemoet te treden. Of je nu worstelt met vage klachten, een duwtje in de rug nodig hebt, inzicht zoekt in patronen en systemen, of gewoon persoonlijk wilt groeien - bij mij ben je aan het juiste adres voor een laagdrempelige kennismaking met coaching of een traject dat volledig is afgestemd op jouw behoeften. Laten we (ont)moeten!"

Diensten en Specialiteiten:

ONTDEK JEZELF

via een individuele opstelling

Het ontdek jezelf – traject, ideaal kortdurend coachingstraject, afgestemd op jou. Middels een zorgvuldig samengestelde individuele opstelling naar persoonlijke groei en zelfontdekking. Een cadeau aan jezelf.

 

FAMILIEOPSTELLING DOEN

Ervaar je weleens het gevoel dat je vastloopt? Loop jij in je relaties, vriendschappen of op werk steeds tegen dezelfde situaties aan? Lijken sommige conflicten steeds terug te komen? Tijd om voor jezelf te kiezen en tijd voor verandering!

Familieopstellingen is een unieke mogelijkheid om verborgen, vaste patronen in jezelf te ontdekken en te herkennen. Door een familieopstelling te doen ontstaat er een levendig inzicht in onderliggende structuren. Dit helpt bij bewustwording en opent de deur naar verandering.

 

BALANS IN BEELD

Ontdek dit gespecialiseerde traject, ontworpen voor zowel het herstel na een burn-out als voor de preventie ervan. Dit programma biedt een holistische benadering om het evenwicht tussen draagkracht en draaglast te herkennen en te bewaken. Dit traject is uitermate geschikt om sterker en veerkrachtiger terug te keren van een burn-out of om een burn-out te voorkomen.

Dit traject is speciaal ontworpen voor vrouwen die een burn-out willen voorkomen, een burn-out hebben gehad, of als je het gevoel hebt dat je al in een burn-out zit. Als ervaren coach bied ik ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt, om verder te groeien.

 

ZELFLIEFDE EN ZELFZORG

Dit traject is je op het lijf geschreven als jij moeite heb je grenzen aan te geven. Dit programma biedt een holistische benadering om je structureel een reëlere kijk op jezelf te geven. Dit traject is uitermate geschikt om jezelf te accepteren zoals je bent. Al helemaal goed zoals je bent.

Speciaal ontworpen voor vrouwen die wel weten dat ze hun plek niet pakken. Door iedereen behalve zichzelf aardig gevonden worden.  Als ervaren coach bied ik ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt, om jezelf te kunnen omarmen en echte liefde te voelen voor jezelf.

 

BALANS & GELUK CIRKEL

Ontdek de sterke kracht van een groep gelijkgestemden. Groei in zelfliefde en ervaar een voldaan gevoel in jouw leven. Deze workshop heeft een holistische benadering zodat jij voelt en beleeft wat balans voor jou is. De cirkels zijn uitermate geschikt om je veerkracht terug te vinden en je grenzen te bewaken.

Balans & geluk is speciaal ontworpen voor vrouwen die inzicht willen in eigen processen. Dit wordt versterkt door de groep gelijkgestemden die je nieuwe inzichten en waardevolle input geven. Als ervaren coach bied ik ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt, om verder te groeien.

 

 

Contactgegevens:

Rating: 5 sterren
1 stem