Welkom bij

Cynthia's Bars aan Huis 

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van:

Cynthia de Graaf

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

Over: Cynthia de Graaf

Kun jij de uitknop van je hoofd niet vinden?

Deze spreuk op een spandoek maakte dat onze dochter Suus en ik samen een mini-bars sessie lieten doen op een country fair.
We verwachtten er niets van, maar….het bleek héérlijk! Wat voelden wij ons enorm ontspannen daarna!!

En dat alleen omdat er iemand 20 minuutjes ''aan ons hoofd had gezeten''.
De weken erna merkten we ook ontspanning én nog een verrassing: ik was niet boos te krijgen.
Zelfs niet door zaken die me normaal triggerden. Dat viel me alleen niet direct op, ik kwam er pas na een ruime week achter.
Het voelde zó goed!

Zo goed dat Suus en ik daarna samen ons certificaat Access Consiousness Bars® Practitioner hebben behaald. Dit in een fijne en leerzame training van Miranda Mol-Havik, practitioner in de Hoekse Waard (myrasoul.nl). Via Miranda ben ik nog altijd verbonden aan een swap-groep, waar we behandelingen en ervaringen uitwisselen. Fijn om ook aan collega's advies te kunnen vragen daar!

In het voorjaar van 2021 heb ik Cynthia's Bars aan Huis opgericht (destijds nog onder de naam Bars by Cyn) , om zo een bredere bekendheid aan de Bars te kunnen geven. 
Graag maak ik méér mensen blij met deze behandelingen!

Dochter Suus geeft geen behandelingen meer. Nu, midden in de puberteit, vindt zij de Bars ''maar vaag''. En geef haar eens ongelijk ;-). Want uitleggen wat het is, kan ik ook niet zo goed. Je kunt het beter ervaren!

Wel heeft ze de nodige oppas-ervaring en wil op jouw kleintje passen als je een behandeling geniet.

Naast het geven van Bars-behandelingen, word ik ook blij van natuur, kamperen, wandelen, yoga, fotografie, paardrijden, konijntjes, lezen en een goed gesprek. En dat doe ik allemaal vanuit mijn happy place in Spijkenisse: een thuis met mijn lieve man, 2 heerlijke kids en fijne familie en vrienden.

Diensten en Specialiteiten:

Access Consiousness Barsbehandeling volwassenen 

Access Consiousness Barsbehandeling kids tm 15 jaar

 

Contactgegevens:

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen