Welkom bij 

Embrace Your Life - db

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van: 

Denise Blauw

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

Over: Denise Blauw

In 2023 heb ik eindelijk mijn eigen praktijk opgericht. Ik ben mijn hele leven lang al zoekende geweest naar dát wat mij gezonde energie geeft en waarmee ik mensen daadwerkelijk kan helpen en dat heb ik gelukkig mogen vinden! Ik heb meerdere keren in mijn leven een vicieuze cirkel doorlopen. Wat ik deed was nooit goed genoeg (vond ik) en daardoor was  het ook nooit klaar.  Ik werkte mij altijd over de kop en bleef doorgaan. Ik had diverse coping mechanismes ontwikkeld en overtuigingen, alleen waren deze zo destructief dat ik uiteindelijk toch opnieuw tegen de lamp  aan liep en weer langdurig uitviel van werk en het sociale leven.  Mijn fysieke en psychische klachten slokten mijn energie helemaal op zonder het besef dat er een hele logische verklaring voor was dat ik zoveel klachten bleef ervaren. Uiteindelijk heeft het tot half 2022 geduurd voor ik weer volledig "up and running" was. In deze periode heb ik met behulp van coaches kennis gemaakt met een holistische benadering van mijn klachtenpatroon. en kwam ik in contact met energetisch werk. Stap voor stap leerde ik omgaan met mijzelf. Ik leerde begrijpen wat er gebeurde en heb geleerd te accepteren dat wat ik voel "oké "is.  Mijn lichaam reageert met fysieke en mentale klachten doordat er triggers zijn die mijn lichaam herinnert aan het verleden. Ik weet niet wat dat was, maar had geaccepteerd dat het zo werkte.

"Holistisch wat?!"

Een holistische benadering gaat ervan uit, dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en als één geheel functioneren. Eigenlijk vond ik dat altijd maar zweverig, alleen ergens in mijn achterhoofd wist ik dat het klopte. Je kunt 1 klacht tijdelijk verlichten, maar als de onderliggende oorzaak niet worden aangepakt, dan plak je eigenlijk een pleister op pleister en misschien wel nog een pleister. Die pleisters deden prima hun werk, maar vroeg of laat  begonnen ze weer los te laten en keerden de fysieke en mentale klachten terug en dat wilde ik nu gaan voorkomen; ik voelde mij sterk genoeg om nu wél de diepte in te duiken, ik werd nieuwsgierig naar wat mijn lichaam te vertellen heeft.

Ontwikkeling en opleiding

Ik ben enorm hongerig naar nieuwe methodes en voel mij als een kind in een snoepwinkel als het gaat om doorontwikkeling met behulp van opleidingen die bijdragen aan lichaamsgerichte en energetische verwerking van trauma's die jou belemmeren in het dagelijkse leven.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Reiki 1 en 2 Usui en Kundalini, Trauma Release facilitator m.b.v. Trauma Release & Breathwork (TRB®) en Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)  en ben ik TTC® ( Talking to the chakra's) facilitator. 
Mijn droom

Mijn droom is om mensen zoals ik, met volle vertrouwen in de reguliere gezondheidszorg , maar die ook oneindig aan het tobben blijven met zichzelf, te mogen helpen om weer volop in het leven te  gaan staan, ongeacht d e bestaande klachten/diagnoses. 

Wellicht heb je gemerkt aan mijn schrijfwijze of mijn foto's dat ik niet het "prototype behandelaar" ben.  

Ik wil behandelingen op het energiesysteem en lichaamsgerichte methode meegeven aan zoveel mogelijk mensen om mij heen gebaseerd op mijn eigen ervaringen en intuïtie. Het doet er niet toe wat jouw achtergrond of uitstraling is. Het belangrijkste is,  dat zowel jij als ik,  gewoon onszelf mogen blijven, ongeacht het type behandeling. Het gaat om vertrouwen, veiligheid, ervaring en resultaat.

 

Diensten en Specialiteiten:

- Trauma Release & Breathwork

BRTT® & TRB® zijn beide lichaamsgerichte therapieën waarop je op een natuurlijke manier spanning gaat ontladen uit jouw lichaam. Groot voordeel aan deze vorm van therapie is dat je niet hoeft te praten, je hoeft niet te weten wat er is gebeurd. 

TTC® Talking to the Chakra's

Talking to the Chakra's is een energetische behandeling waarbij het lichaam weer wordt herinnerd aan het feit dat het een zelf herstellend vermogen heeft. 

Wanneer de chakra's niet in balans zijn ontstaan er symptomen die zich uiten in fysieke klachten, mentale klachten en emotionele klachten. 

- Reiki behandeling

Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze en werkt met de universele levensenergie; tevens de letterlijke betekenis van Rei-Ki. Wanneer deze energie goed kan stromen in jouw lichaam zorgt dit voor kracht en balans in lichaam en geest.

 

Contactgegevens:

Rating: 5 sterren
1 stem