Welkom bij Doré Hunter

 

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van: Doré Hunter

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

Over: Doré Hunter

Mijn naam is Doremieke Hunter en ik noem mezelf Doré. Ik ben geboren in 1979, getrouwd met Kelvin en trotse moeder van twee prachtige zoons en een prachtige dochter. Al zolang ik me kan herinneren voel ik een grote liefde voor de mensheid, voor ons bestaan en het mysterie daarvan. Wat voor mij als vanzelfsprekend was, bleek niet voor iedereen zo te zijn waardoor ik een poos verdwaald ben geweest in wie ik nou eigenlijk ben en wat ik hier op aarde kom doen. Wat is mijn zingeving en waar liggen mijn talenten. Door deze zoektocht heb ik veel onderzocht en ontdekt. Wat tijdens deze zoektocht steeds duidelijk werd is dat mijn verbinding met de bron er altijd was, waar ik ook kwam en wat ik ook deed. Ik voelde dat die bron van liefde, verwondering en inspiratie steeds mijn hand vasthield. Tijdens deze zoektocht heb ik meerdere opleidingen, workshops en trainingen gevolgd die me hebben geholpen om dat te helen, te her inneren en wakker te maken wat nog in mij verstopt lag. Vooral ook de lessen en inzichten die ik opgedaan heb vanuit het leven en alles wat me gespiegeld werd, hebben me geholpen om steeds verder de weg naar binnen te wandelen en mezelf te leren kennen. Vanuit mijn liefde, mijn weten en de kennis die ik heb opgedaan wil ik er nu voor jou zijn.

 

Diensten en Specialiteiten:

- Reading op afstand

Woorden op het ritme van je ziel

- Healing op afstand

Een healing vindt plaats op afstand. We spreken van tevoren een tijdstip af waarop de healing plaatsvindt, zodat jij deze in alle rust kan ontvangen. 

- Kindertolk (PresentChild methode®)

Het allerliefste wil je dat jouw kind gelukkig is. Jij houdt van je kind en je kind houdt van jou, jullie zijn met elkaar verbonden. Juist door die verbinding en de liefde kan jouw kind je heel diep raken. Je snapt soms niet waar het gedrag van je kind vandaan komt of je bent nieuwsgierig waarom je kind doet wat het doet maar één ding weet je wel, het raakt je. Een kindertolk kan je hierbij helpen, kan jou inzicht geven en bewust maken wat jouw kind je wil vertellen. 

- Familieopstellingen

Familieopstellingen is een methode die wordt gebruikt om de dynamiek van het familie ‘systeem’ zichtbaar te maken. Persoonlijke ‘problemen’ die zijn ontstaan door verstrikkingen (onbewuste bindingen) in de familie kunnen soms generaties teruggaan. Het leven en de gebeurtenissen van lang geleden kunnen dus nog steeds gevolgen hebben in het hier en nu.

- Lichtvriendjes?

Lichtvriendjes komen uit het grote veld van licht en liefde en zijn verbonden met aarde en met ons. Ze verbinden zich in trilling aan materialen om zo tastbaar te zijn. Dit omdat wij mensen dat nog heel fijn vinden en zij ons op die manier goed kunnen ondersteunen. Natuurlijk is het licht en de hulp van de lichtvriendjes vele malen groter dan het materiaal waar ze zich aan verbinden. Ze zijn bij jou en verspreiden hun licht, liefde en wijsheid precies daar waar jij dat nodig hebt.

Contactgegevens:

Website: www.dorehunter.nl

Stuur een e-mail

Rating: 5 sterren
1 stem