Welkom bij Nohrah

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van:

Esther Kleijn

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

OverEsther Kleijn

En toen ging ik scheiden… 

Iets waarvan ik had gedacht dat ik nooit zou doen. Ik was altijd van de “tot de dood ons scheidt” mening en het “bij elkaar blijven vanwege de kinderen”. Maar de druk in mijzelf werd zo hoog. Ik had het gevoel dat ik stikte. Om het te verbergen voor de kinderen zat ik op zolder stilletjes te huilen. Ik besefte dat de enige uitweg scheiden was.

Ik belandde daarna in een nieuwe relatie waarvan ik dacht dat hij mij zou nemen zoals ik ben. Maar dit was nog erger! Ik had het gevoel van de ene gouden kooi in de ander gevlogen te zijn. Wat doe ik hier?! Ik lag in de nacht vaak wakker. Ga ik weg bij deze man of blijf ik? Ik voelde mijzelf opnieuw ongelukkig en verdrietig. Uiteindelijk verbrak ik ook deze relatie.  Ik begreep er niets van!

Totdat ik zag dat ik mijzelf heel de tijd aan het aanpassen was aan de ander. Dat ik altijd maar “ja” zei en eigenlijk vaak niet deed wat ik het liefste zou doen. Allemaal uit angst dat de ander mij zou verlaten omdat ik niet voldeed.

“Ik heb echt mogen ontdekken dat mijn leven en mijn geluk niet afhankelijk zijn van een partner of überhaupt van anderen. Stapje voor stapje leerde ik dat het veilig was gewoon mezelf te zijn en dat het niet nodig was mezelf aan te passen aan hoe ik dacht dat anderen mij wilden zien.”

Nu ik dit allemaal heb geleerd, is mijn leven zo veel fijner! Ik geniet ervan om gewoon simpel weg mijzelf te zijn! Waardoor ik weer straal en ik de Esther ben die ik werkelijk wil zijn!

 

Diensten en Specialiteiten:

- Energetische behandelingenTijdens de meeste energetische behandelingen maak ik onder andere gebruik van de Mahatma energie. Mahatma energie is rechtstreeks afkomstig van de bron en is daarom zeer zuiver en puur. Ze is de hoogste ongeprogrammeerde energie die er is en neemt nog in kracht toe.

- MassagesVoetreflexmassage, Nek- en schoudermassage, Energetische ontspanningsmassage, Vlinder- en gezichtsmassage,metamorfosemassage.

- Trainingen: Meer informatie over welke soort trainingen vindt je op de website van Esther.

 

Contactgegevens:

Rating: 5 sterren
1 stem