Welkom bij The Holistic Companion

Een gids voor je innerlijke reis

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van: Glenn Alfred Fecunda

Als je zijn profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

Over: Glenn Alfred Fecunda

Hallo, Ik ben Glenn Alfred Fecunda geboren in 1978 te Amsterdam, vader van 3 prachtige kinderen en ik ben het gezicht achter The Holistic Companion.

Ik ben in mijn leven altijd opzoek naar kennis, wijsheden, principes, waar een mens beter van wordt, ongeacht land, cultuur of religie. Zo ben ik al op redelijke vroege leeftijd in aanraking gekomen met astrologie. Mijn moeder heeft mij daar als klein kind mee kennis laten maken. Net zoals numerologie. Toen ik 18 jaar werd, kreeg ik van haar een Chinese horoscoop reading cadeau. Tot op de dag van vandaag luister ik die reading nog wel eens terug en haal daar weer nieuwe inzichten uit. Toen ik 19 jaar was heb ik ook mijn eerste Reiki inwijding gehad. Ik vond het allemaal reuze interessant en fascinerend.

Zo heb ik ook als kind boeken gelezen zoals de Bijbel, De Bhagavad Gita, De Celestijnse Belofte, boeken van Carlos Castaneda over Sjamanisme, boeken over boeddhisme . Kortom een brede interesse in hoe om te gaan met het leven vanuit verschillende perspectieven. En dit onderzoek naar welke perspectieven er allemaal zijn, doe ik nog steeds. En sommige zaken resoneren bij mij en integreer ik in mijn leven en ander weer niet. Het willen helpen en zorgen voor mensen heeft altijd al in mij gezeten. Maar nu zoveel jaren later begrijp ik dat ik het voor iedereen beter is om alleen de ander echt te helpen zichzelf te helen en dat ik het niet moet oplossen voor een ander. En dat is precies wat ik te veel heb gedaan in mijn leven. Ik heb dat op de harde manier moeten leren. Door depressies en burn-out klachten te ontwikkelen. Pijn te onderdrukken met afleiding, werk, plezier en het gewoon niet aan willen en durven gaan. Ik heb altijd gevoeld en geweten dat ik wel een keer aan de beurt zou komen en in de afgrond zou moeten kijken en staren. Dat heb ik dan ook de afgelopen jaren gedaan en ben ik nog steeds aan het doen. Werken aan jezelf is nooit af. Het leven heeft altijd wel weer de volgende uitdaging voor je in petto. Alleen wordt het wel steeds makkelijker om het te herkennen en aan te pakken.

 

Diensten en Specialiteiten:

- Reiki behandeling

Wat is Reiki?

Het Japanse woord Reiki betekent ‘universele levenskracht’ en valt onder de alternatieve geneeswijzen. Een Reiki behandeling is een effectieve behandelmethode waarin met handopleggingen levensenergie wordt doorgegeven. Als Reiki behandelaar geef ik met mijn handen universele energie door. Er is dus geen sprake van genezing door mij; enkel het doorgeven van energie. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd en vaak zelfs versneld. Iedereen beschikt over dit zelfhelend vermogen. Je hoeft hiervoor niet te geloven in Reiki; de energie en je lichaam weten wat ze moeten doen.

- Holistische therapie

- Coaching 

 

Contactgegevens:

Rating: 0 sterren
0 stemmen