Welkom bij Light of Eden

 

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van: José van Kleef

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

Over: José van Kleef

 

Mijn naam is José van Kleef, mijn reis als HSP’er/HSS’er (Hoogsensitief Persoon/High Sensation Seeker) heeft mij op het pad van bewustzijn en transformatie veel pijn en plezier opgeleverd.
Zoeken zoeken en nog eens zoeken….boeken lezen, workshops en opleidingen volgen. Voelen wat wel en niet bij me paste, loslaten van conditionering en een volgende stap zetten op zoek naar mijn authentieke zelf.

In 1993 startte ik met de onderneming ‘Lichtbol’ naast de verkoop van new age artikelen, gaf ik Reiki behandelingen en Aromatherapie demonstraties.

In 1995 verhuisde mijn onderneming naar de ‘Darling Market’ in Rijswijk. Na een periode van 4 jaar nam ik de volgende stap en verhuisde naar het winkelcentrum de ‘Passage’ in Den Haag en ging daar verder onder de naam ‘Goldenlight’ met de verkoop van New Age artikelen. Na 2 jaar kwam daar een eind aan en ben ik coach opleidingen gaan volgen.

Ik volgde retraites in binnen en buitenland, waaronder Nederland, België, Portugal, Ibiza, Roemenië en Italië.

Tussen 2009 en 2013 volgde ik vele online cursussen van het Human Design systeem en de Gene Keys wijsheid. Na het volgen van het Gene Keys Golden Path in 2013 nam ik het initiatief om Gene Keys Nederland op de kaart te zetten.
Op verzoek van Richard Rudd (the founder of the Gene Keys) startte ik de Facebook pagina en de Facebook groep Gene Keys Nederland.

In 2019 startte ik Atelier Ibiza om mijn creativiteit tot uitdrukking te brengen, door te gaan schilderen en macrameeën.

Lees meer over mij in een interview met Kim van der Hoeven voor het magazine OR!SA over Persoonlijke ontwikkeling, Spiritualiteit en Healing

 

Diensten en Specialiteiten:

Ben jij hoogsensitief en opzoek naar je authentieke zelf en wil jij leven als je authentieke zelf? Kijk dan eens of de Gene Keys wijsheid je kan helpen in je zoektocht!

 

 

Contactgegevens:

Rating: 0 sterren
0 stemmen