Welkom bij Lydia van der Bie

 

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van:

Lydia van der Bie

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

 

 

Over: Lydia van der Bie:

Ik ben Lydia van der Bie, een gepassioneerde therapeut en leraar. Mijn reis begon met een persoonlijke confrontatie met chronische vermoeidheid, die me leidde naar voetreflexologie. Deze ervaring bracht niet alleen mijn energie terug, maar ontstak ook een diepe passie in mij.

Sinds 1998 heb ik mijn eigen praktijk en geef ik les in voetreflexologie, massage, Reiki en Munay-Ki. Mijn missie is om vanuit het hart bij te dragen aan het welzijn van anderen en een positieve impact te maken. Laten we samen de helende kracht ontdekken en de wereld een beetje mooier maken
Diensten en Specialiteiten:

  • Voetreflexologie: Deze behandeling richt zich op het masseren en stimuleren van bepaalde punten op de voeten die corresponderen met organen en systemen in het lichaam. Het helpt de algehele gezondheid te verbeteren en het lichaam in balans te brengen.
  • Chakratherapie: Chakra's zijn energiecentra in het lichaam die verschillende aspecten van ons welzijn beïnvloeden. Chakratherapie richt zich op het in balans brengen en harmoniseren van deze energiecentra, wat kan helpen bij emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn.
  • Diverse massagevormen: Lydia biedt verschillende massagevormen aan, waaronder ontspanningsmassage, diepe weefselmassage en therapeutische massage. Massage kan helpen bij het verminderen van spierspanning, het verlichten van pijn en het bevorderen van ontspanning en welzijn.
  • Reiki:  Dit is een vorm van energiegenezing waarbij de therapeut helende energie door de handen kanaliseert naar de cliënt. Reiki helpt bij het herstellen van de energiebalans in het lichaam, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust en genezing.
  • Munay-Ki: Munay-Ki is een serie van negen inwijdingen gebaseerd op oude Inca-tradities. Deze inwijdingen zijn bedoeld om een transformatieproces te ondersteunen en persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling te bevorderen.

 

Professioneel leren geven vanuit het hart

Ben jij op zoek naar een beroepsopleiding of bijscholing waarin je echt iets voor anderen kunt betekenen?

Kijk snel bij opleidingen en trainingen en meld je aan.....je bent van harte welkom

 

Contactgegevens:
Website

Rating: 5 sterren
1 stem