Welkom bij

De Lichte Wereld

De Lichte Wereld is een voortzetting van de winkel van De BoeddhaBoom, met een webshop en de organisatie van evenementen.

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van: 

Samantha Harteveld

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

OverDe Lichte Wereld

In de Lichte Wereld kun je inspiratie vinden om jouw spiritualiteit vorm te geven. Vind hier producten voor je altaar, of een mooi beeld-met-betekenis als kadootje. Maar ook: salie, veel wierook, lotuslichtjes en nog veel meer.

Als je in de gelegenheid bent, bezoek vooral eens een evenement! Kijk eens rond op de agenda, misschien resoneert er iets bij jou. Je bent welkom om deel te nemen. Bezoek bijvoorbeeld een FeelGoodFair, waarin je de collectie van De Lichte Wereld (&Friends) in real life kun bekijken en lekker snuffelen tussen de mooie materialen, gelijkgestemden kunt ontmoeten en genieten van de sfeer die we dan met elkaar neerzetten. Maar ook de vieringen van jaarfeesten in de traditie van de Oude Religie, cursussen en workshops zijn de moeite waard om aan mee te doen. Op de kalender en op de socials vind je wanneer er weer iets inspirerends georganiseerd wordt. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief, dan wordt je onregelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwe activiteiten en nieuwste producten.

 

Diensten en Specialiteiten:

- De Cirkel van De Godin

Cirkel het jaar rond met De Godin, ontdek hoe de seizoenen zich verhouden tot De Godin zoals ze zich door het jaar laat zien.

De Spiraal van De Godin

Voor wie niet wil stoppen met cirkelen. Heb je de Cirkel van De Godin afgerond en wil je graag verder cirkelen met een fijne groep? Dan is deze spiraal (doorlopende Cirkel) iets voor jou.

- De Cirkel van De Priesteres

Als je het jaar bent rondgegaan met De Cirkel van De Godin kun je kiezen om door te gaan met De Cirkel van De Priesters.

- Open Tempel

Maandelijks kun je Tempel van De Godin bezoeken op een weekend-middag. Je bent welkom om te komen mediteren, een kaartje te leggen, gelijkgestemden te ontmoeten. 

- Feel Good Fair

Op Feel Good Fairs komen mensen samen die een binding hebben met natuurreligie, bewustzijn en wellness. 

- Reis Avalon

Reis mee naar het Magische Moederland, het land van de Godin. Ervaar de straten, de natuur, de fijne vibe van het prachtige Engelse land in Glastonbury en omgeving.

- Webshop De Lichte Wereld

Vind hier producten voor je altaar, of een mooi beeld-met-betekenis als kadootje. Maar ook: salie, veel wierook, lotuslichtjes en nog veel meer. 

 

Contactgegevens:

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen