Welkom bij

Samantha la Grange

Holistisch Therapeut, Reiki master, en Baarmoeder & Fertiliteit Massage Therapeut

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van:

Samantha la Grange

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

OverSamantha la Grange

Mijn naam is Samantha, een 30-jarige Holistisch Therapeut, Reiki master, en Baarmoeder & Fertiliteit Massage Therapeut. Maar hier gaat het niet alleen over mij; het gaat over jou, jouw Reis naar Vrouwelijke Gezondheid, en het ontsluiten van de kracht in jouw baarmoeder.

Ik ken de ups en downs van die reis maar al te goed. Na 6,5 jaar vruchteloze ziekenhuistrajecten en een diepgaande transformatie in mijn dieet, leefstijl en mindset, ben ik de trotse moeder geworden van Luna Rose. 🌙🌹

Nu sta ik hier met een missie, een missie om JOU te begeleiden op jouw pad naar vrouwelijke kracht en gezondheid. Of je nu droomt van het moederschap of op zoek bent naar balans in je baarmoeder, ik ben er om je te leiden, te ondersteunen en te empoweren.

Laat ons samen de kracht van jouw baarmoeder ontdekken en jouw innerlijke wijsheid omarmen. Ben jij klaar voor een reis vol zelfontdekking, heling en bloei?

Ik heb ook een quiz op mijn website die gedaan kan worden zodat je kunt achterhalen hoe het gesteld is met jouw baarmoeder.

 

Diensten en Specialiteiten:

- Holistische Therapeut voor vrouwen.

- Baarmoeder en Fertiliteit massages. 

 

Contactgegevens:

Rating: 5 sterren
1 stem