Welkom bij Shivoham

Ontdek het unieke aanbod en de inspirerende reis van:

Sheri Vielvoije

Als je haar profiel hebt verkend en nieuwsgierig bent geworden, sta je op het punt om een reis te beginnen die dieper gaat dan de woorden op het scherm.

Over: Sheri Vielvoije

Ontmoet Sheri Vielvoije, de bevlogen kracht achter Shivoham. Sinds februari 2024 wijdt zij zich aan het begeleiden van anderen op hun reis naar innerlijke balans en welzijn.

Bij Shivoham streeft Sheri ernaar een veilige ruimte te creëren waar persoonlijke groei en transformatie kunnen bloeien. Sheri kijkt er naar uit om samen met jou te reizen op het pad van zelfontdekking en welzijn.

Diensten en Specialiteiten:

-Medicinale Truffels & Paddenstoelen

Microdosing Truffels bieden natuurlijke mentale ondersteuning bij: de optimalisatie van de balans tussen lichaam en geest. 

Bijvoorbeeld bij neerslachtigheid, somber, zwaarmoedig, moedeloos gevoel. last van ups en downs en last van stemmingswisselingen.

- Adem- en Lichaamswerk

- Yoga Nidra

Tijdens een Yoga Nidra-sessie ga je in een diepe staat van ontspanning en bewuste rust. Hoewel je niet in slaap valt, beweeg je je tussen wakker zijn en slapen in, in een staat van verhoogd bewustzijn. 

- Meditatie's

- Klanksessies/soundhealing

Een klankschaalsessie is een vorm van geluidstherapie waarbij klankschalen worden gebruikt om ontspanning en heling te bevorderen. 

- Trauma Release Procesbegeleiding

Contactgegevens:

Website: https://shivoham7.webnode.nl/ 

Stuur een e-mail

Rating: 5 sterren
25 stemmen